Bases del festival

En motiu de la festa major de Sant Quirze del Vallés que tindrà lloc entre els dies 28 i 31 d’agost l’associació juvenil envidiARTE convoca el segon concurs de curtmetratges de la festa major.

Objectiu
L’objectiu d’aquest concurs es fomentar la creativitat dels joves i ampliar la oferta cultural de la vila de Sant Quirze durant aquestes dates.

Tema
No es dóna un tema en concret sobre el que hagi de versar el curtmetratge. L’únic requisit indispensable és que en el curtmetratge es faci una referència explícita a l’AIGUA sense que això impliqui que hagi de ser el tema central.

Participants
Poden participar totes aquelles persones residents o no al municipi de Sant Quirze sense cap tipus de limitació d’edat, sexe, condició o nacionalitat.

Metratge
La durada del treball presentat no podrà excedir els tres minuts títols de crèdit inclosos.

Format d’entrega
Els curts hauran de ser entregats en DVD. Haurà de constar al suport el títol del curt i un lema o pseudònim. A més anirà acompanyat d’un sobre tancat amb el lema o pseudònim al dors que contindrà les dades personals de l’autor l’obra (nom, telèfon i correu electrònic)

Entrega
El participant haurà de presentar el curtmetratge presencialment o a través de correus a:

Espai Canya Jove Ronda Arraona 29 – 31 CP 08192

Admitint-se aquells treballs que tinguin segell d’origen, data igual o anterior a la citada.

Jurat
Estarà format per la directiva de l’associació envidIARTE.

Veredicte i entrega de premis
El veredicte del jurat es farà públic en la gala d’exhibició dels curts presentats a concurs que tindrà lloc el 27 de setembre a la Patronal de SQV. En aquest event també es donarà el premi del públic al millor curtmetratge.

La decisió del jurat serà inapel·lable podent quedar el premi desert.

Els curtmetratges participants no es retornaran i passaran a formar part de la videoteca de l’associació; mai es farà un us amb fins comercials de les obres.
La inscripció en el concurs suposa la total acceptació de les bases.

1 comentario:

- dijo...

CASTELLANO





..redioss!